Οργανώστε τα κοσμήματά σας

Ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, όπως λένε, είναι τα κοσμήματά της. Γι’ αυτό και κάθε γυναίκα οφείλει να τα προσέχει και να τα αποθηκεύει με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να μην χαλούν και να μην μπερδεύονται.

Πολλές φορές, όταν κοσμήματα, όπως κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, βρίσκονται όλα μαζί σε ένα κουτάκι, μπερδεύονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να κοπούν, αλλά και να σας εκνευρίζουν κάθε φορά που αναζητάτε ένα συγκεκριμένο από αυτά και ανακαλύπτετε οτι είναι μπερδεμένο με τον πιο περίπλοκο κόμπο μαζί με όλα τα υπόλοιπά κοσμήματά σας.

Δεν υπάρχει λόγος να περνάτε αυτό το μαρτύριο ούτε εσείς, ούτε και τα κοσμήματά σας πια, αφού υπάρχουν εύκολοι και πρακτικοί τρόποι για να τα οργανώνετε και να τα τακτοποιείτε.

Χρησιμοποιήστε γυάλινα μπουκάλια για να κρεμάτε τα βραχιόλια σας.
Ανακυκλώστε παλιά γυάλινα μπουκάλια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, χρησιμοποιώντας τα ως βάσεις για τα κοσμήματά σας. Τοποθετήστε τα σε μια γωνιά του δωματίου σας και περάστε πάνω από το στόμιο τους τις συλλογές σας από βραχιόλια.

Κρεμάστρα για κοσμήματα.
Χρησιμοποιήστε μια ξύλινη κρεμάστρα για τα ρούχα για να βιδώσετε στο εσωτερικό της τρίγωνο κατά μήκος μικρά γαντζάκια. Κρεμάστε την κρεμάστρα σε έναν τοίχο ή πίσω από την πόρτα σας και τοποθετήστε σε αυτήν σκουλαρίκια και κολιέ για να μην μπερδευτούν ποτέ ξανά.

Πίνακας με τα κοσμήματά σας.
Χρησιμοποιήστε τα ίδια μικρά γαντζάκια για να τα βιδώσετε στο κάδρο μιας κορνίζας ή ενός πίνακα για να κρεμάτε από εκεί κάθε σας κόσμημα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε παράλληλα και ένα έργο τέχνης με το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο στον οποίο ετοιμάζεστε.

Ανακυκλώστε μια αυγοθήκη για να αποθηκεύετε σε αυτή δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.
Αυγοθήκη για τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια Εκμεταλλευτείτε τις θήκες αυγών για να αποθηκεύετε διαδοχικά και σε ξεχωριστές θήκες τα ζευγάρια σκουλαρίκια σας και τα δαχτυλίδια σας. Αν θέλετε μπορείτε να κλείνετε την αυγοθήκη με το καπάκι της ή μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και αυτό, αφήνοντας διάπλατα ανοιχτή την αυγοθήκη και τοποθετώντας μέσα σε αυτό τα υπόλοιπα κοσμήματά σας.

Extra Tip: Όταν έχετε τα κοσμήματά σας οργανωμένα και κρεμασμένα, έχετε τη δυνατότητα να τα βλέπετε όλα μαζί, σαν σε μια βιτρίνα μαγαζιού, και να θυμάστε έτσι όσα είχατε ξεχασμένα άλλοτε σε ένα συρτάρι, αλλά και να διαλέγετε πιο εύκολα αυτό που σας ταιριάζει κάθε ώρα και στιγμή.

CART

X